Kom til Efterskolernes Dag Søndag d. 24/9 kl. 13-17

Vi slår dørerne op og byder dig velkomme

Pak bilen og kom forbi på Solgården, Vardevej 68 i Tarm, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til Efterskolernes Dag. 

Vores eksperter – skolens elever – tager imod jer med åbne arme og giver jer en rundvisning, hvor der er plads til alle jeres spørgsmål. Eleverne viser jer værelser, klasseværelser og vores flotte musik- & sportsfaciliteter. Der vil være masser af aktiviteter rundt om på skolen.  

Når rundvisningen slutter, byder vi på en lækker buffet i skolens spisesal og her vil flere af skolens lærere stå klar til snak om efterskolelivet.

I løbet af dagen har vi to fællessamlinger kl. 13.30 og 15.30 , hvor vi fortæller mere om efterskolelivet på Solgården. Vores døre er åbne mellem kl. 13:00-17:00, og I kan komme, når I vil. Eleverne står klar hele dagen – det er jeres garanti for en sjov og fed oplevelse.

I skal ikke tilmelde jer på forhånd, men husk at sætte god tid af til jeres besøg. Eleverne har meget de gerne vil fortælle og vise jer, og måske har I flere spørgsmål, end I regnede med ;)

Program for Efterskolernes Dag

Kl. 13.00 - 17.00  

           Åbne faglokaler og udstillinger.

           Sjove aktiviteter og konkurrencer.

           Kom og se vores nye, flotte sportshal.

           Mulighed for rundvisninger.

           Skolens køkken serverer en lækker anretning.

Kl. 13.30 & 15.30 

           Samlinger på torvet med information om efterskolelivet på Solgården.