E-sportslinje - NYHED FRA 19/20

NY E-SPORTSLINJE
Fra skoleåret 19/20 etablerer vi et semi-professionelt e-sportsmiljø på Efterskolen Solgården. Her kan du kan træne din interesse indenfor E-sport i et trygt og fællesskab på Efterskolen Solgården.

Du får træning på semi-pro niveau
Med ansættelsen af vores nye E-sports træner får du mulighed for enten at lære E-sport helt fra bunden eller videreudvikle de evner, som du allerede har.
Vores træner og underviser er semi-pro og har været træner flere forskellige steder i Danmark. Med ham i spidsten for Solgårdens nye satsning på E-sport bliver der fokus på spændende træningssessions, godt gamer-sprog og online games med andre. Der vil være målrettet træning i spillene CS:GO og LoL.

Nyt lækkert gamermiljø
Fra foråret 2019 har indrettet et lokale med en masse kvalitetsudstyr, så vores E-sports lokale lever op til tidens krav. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget, men vi har plads til 10 spillere ad gangen i lokalet. 

Turneringer og gamer events
Solgårdens E-Sportshold kommer til at spille en del kampe og turneringer mod andre efterskolehold i løbet af året. I vil blive coachet og stiller selvfølgelig op i Solgårdens sportstøj. Vi deltager i løbet af året i forskellige LAN-arrangementer og måske tager vi ud og ser et E-sports event live.

Udlev dine drømme i sunde rammer
Har du passion for E-sport ønsker vi at styrke og udvikle dine evner ,mens du går på efterskole. Vi ønsker at E-sport skal være lige så naturlig en del af hverdagen som fx fodbold eller volleyball. Derfor er vi seriøse og stiller også krav til dig. Det er vigtigt, at du får motion og spiser sundt og er en del af fællesskabet på efterskolen i øvrigt. E-sport skal ikke være en osteklokke – men en del af et fantastisk efterskoleår, med alt hvad det indeholder.

Det tilbyder vi
Du får op til 6 timers E-sport om ugen, hvor der vil blive undervist i CS:GO og LoL. Der er krav om, at du udover E-sport også har mindst 3 timers fysisk aktivitet/sport om ugen.