Årets nyhed: Kom med ud i Europa på Interrail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplev Europa med Solgårdens rejsenyhed. 
Du kan godt begynde at glæde dig til årets rejsenyhed fra Solgården. Vi præsenterer et helt nyt og spændende koncept – hvor du med tog kommer ud og oplever mange af Europas fantastiske lande og byer med det ultra populære og trendy interrail-pass i hånden.

Download folderen om turen - klik her

Destinationen kunne blive Rom
Dit livs rejse går i tog fra Danmark og ud i Europa, sammen med rejse-erfarne lærere og dine venner. Målet for rejsen bliver med stor sandsynlighed Rom – men også Athen, Napoli, Madrid eller Paris er i spil på nuværende tidspunkt!

Interrail er frihed - du har indflydelse
At rejse med tog giver masser af frihed, som vi vil udnytte til at lægge spændende stop ind på ud- og hjemrejsen. Her skal vi nemlig bruge bevægelsesfriheden med vores interrail-pass, der giver adgang til et utal af destinationer og oplevelser undervejs. Sammen med eleverne vil vi i begyndelsen af året planlægge turens detaljer og oplevelser.

Nattog, tysk charme og bjergpas
Med et Interrail-pass betyder det, at vi får en behagelig rejse med tog ned gennem Europa, hvor vi ikke er bundet af bussens sæder. Vi skal prøve at sove i nattog og opleve den fantastiske natur - når toget kører gennem dramatiske bjergpas i Sydeuropa.

Klar på nye eventyr og med i skoleprisen
Er du klar til at tage med på europæiske eventyr, så er dette tilbud for alle de elever, der ikke har valgt Solgårdens Bibellinje (de tager nemlig til Israel i samme periode). Hele interrailturen er inkluderet i skolepengene og vil foregå i perioden op mod efterårsferien.

Rygsæk og lækker campingplads
At rejse med tog giver frihed, men også en høj grad af tryghed. Du prøver nemlig denne unikke rejseform sammen med lærerne og dine venner. Vi kommer til at bo i mobilhomes på en lækker campingplads tæt på Rom og på vandrehjem eller hostels i de byer, som vi besøger undervejs. Vi laver mad sammen, spiser, hygger og har det det fedeste fællesskab. Så nu mangler rygsækken bare at blive pakket

Et forslag til en rejseplan

  • Dag 1: Afrejse fra Tarm – ankomst til fx München, Berlin, Budapest eller Wien - klar til overnatning.

  • Dag 2: En dag fyldt med oplevelser i München, Berlin eller en anden by --> nattog til Rom.

  • Dag 3 – 6: Oplevelser i Rom med mulig afstikker til Napoli og vulkanen Vesuv.
    Du får bl.a. set Colosseum, den gigantiske Peters kirke, spist lækker pizza, badet i Middelhavet og bor i mobilhomes på en lækker campingplads.

  • Dag 7-8: En hel dag i Milano, Venedig, Nice eller en anden destination, som du er med til at bestemme – inden turen går hjem til Danmark og efterårsferie.

Unikke oplevelser
Undervejs på turen besøger vi skoler, møder kristne menigheder og kommer ud i storslået natur. Der bliver masser af tid til at få taget billeder, snakket engelsk og tysk med nye mennesker og finde ud af, hvad europæisk kultur er for en størrelse. Til slut bliver det hele samlet i en flot turrapport, som eleverne selv er med til at lave – et minde for livet!