Elsker du også at rejse - så skal du på Solgården

Vil du opleve verden?
På Solgården får du masser af spændende rejseoplevelser og kulturelle input. På Solgårdens unikke Bibellinje går turen til Israel, og for alle andre går turen ud i verden på en spændende interrail-togrejse.  Til vinter går turen på ski til mageløse og snesikre Østrig.

Bibellinje og tur til enestående Israel
Skal du gå i 10.klasse, så har du mulighed for at vælge Solgårdens helt unikke Bibellinje. Her får du lov til at gå i dybde med den kristne tro, og du lærer Bibelen (endnu bedre) at kende gennem spændende undervisning, hands-on aktiviteter, besøg og meget mere. Et af højdepunkterne er, når turen går til Israel og uden at prale kan vi love dig den bedste Israelstur for efterskoler - intet andet kommer på højde med det, du får på Solgården! Der er en egenbetaling tilknyttet turen til Israel. Læs mere om bibelinjen her

Interrail & udvekslingsprojekter 
På Solgården deltager alle andre elever end Bibellinjen på Solgårdens unikke interrailrejse. Her får du mulighed for at besøge flere spændende lande og opleve kulturerne på tætteste hold. Du er med til at planlægge rejsen og beslutte, hvilken destination, vi skal ende i. Måske tager vi forskellige veje - men som bekendt - fører alle veje til Rom og måske skal det være vores mål - men det kan også være Barcelona, Istanbul eller Paris - læs mere her.

Over de kommende to år deltager Solgården i et nyt spændende internationalt projekt kaldet Erasmus plus. Her skal vi sammen med fire andre skoler fra Europa arbejde med et spændende projekt om unge & medier. Det resulterer i nogle udvekslingsbesøg, hvor man møder elever fra de andre europæiske lande. Der vil inden længe komme mere mere nyt om projektet i menuen "aktuelt" på hjemmesiden. Men du kan allerede begynde at glæde dig.

Gratis på ski i de østrigske alper
Et af skoleårets højdepunkter er årets skitur, der går det mageløse og snesikre Østrig. De høje bjerge og lækre skisportsområde i Skt. Johan giver både de erfarne, såvel som nybegyndere, optimale betingelser for et godt skiløb. Glæd dig til fede dage på ski og det bedste af det hele er, at det ikke koster ekstra - det er en del af skoleprisen.

Andre ture 
På Solgården elsker vi at lave nye ting og finde på nyt. Derfor er to år aldrig ens. Vi har forskellige opstarts- og afslutningsture, og så har vi også en Danmarks-tur, hvor vi kommer rundt i landet. Vi tror på, at rejser og ture er med til at give et helt unikt efterskoleår, hvor der er tid til dig!

Økonomi og ture
Alle ture er inkluderet i skoleprisen - eneste undtagelse er Bibellinjens tur til Israel, hvor der er en egenbetaling på 5500 kr. 

Tjek et par fede film om, hvordan det er at gå på Solgården