Nye lærere til Solgården

Nu kan vi løfte sløret for to nye læreransættelser på Solgården til det kommende skoleår.

Anette Kofoed-Pihl er 25 år, nyuddannet lærer og så elsker hun at synge, lede lovsang og spille musik. Anette er ligeledes en dygtig volleyballspiller og brænder i den grad for at komme i gang med at være sammen med Solgårdens fantastiske elever. I fritiden er Anette og hendes mand aktive i Århus LMU og sammen rejser de gerne ud til spændende steder i verden. Anette er ansat i en fast stilling på 80%.

Kristoffer Dahl er 26 år gammel, nyuddannet fra Århus Universitet, og kan næsten ikke vente med at blive lærer på Solgården. I fritiden er Kristoffer aktiv i KFS og i flere kristne organisationer, hvor han bl.a. tidligere har været på Solgården og holde oplæg om køn og seksualitet for adamogeva.dk. Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 75% gældende for det kommende skoleår.

Med de to nye ansættelser har vi fået fagkabalen til at gå op og samtidig hentet gode erstatninger ind for Mai-Britt Pihl, der ønsker at blive timelærer i det kommende år og for Rolf Leinum, der har valgt at søge nye udfordringer efter sommerferien.

Vi glæder os til samarbejdet med Anette Kofoed-Pihl og Kristoffer Dahl.