Nye volontører 19/20

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere det kommende skoleårs volontører på Efterskolen Solgården.

Vi har til det kommende skoleår ansat fire volontører, som alle glæder sig meget til at være noget helt særligt for dig, der skal gå på Solgården i 19/20.

Vi kan præsenterer:

Emma Skovbo Pedersen, som lige i øjeblikket går på Luthersk Missions Højskole (LMH). Emma kommer fra Bornholm og interesserer sig meget for alt, der er kreativt og hun har en masse ideer til sjove aktiviteter. På skolen skal hun særligt være noget for skolen piger.

Nathanael Kure kommer fra Hillerød og går også på LMH lige nu. I sin fritid er de helt store interesser volleyball, basket og musik. Nathanael spiller klaver og har undervist i klaver gennem flere år. På skolen skal Nathanael bl.a. være med i en masse sport og musik! 

Anders Højgaard kommer fra Vejle og går også på LMH. De store interesser er fodbold, trommer og så kan han rigtig godt lide at arbejde med medier bl.a. videoproduktion, grafik og design. Desuden har Anders været meget aktiv omkring forskellige lovssangsarrangementer, hvor han har været tovholder. Mange af disse evner kommer Anders helt sikkert til at bringe i spil på Solgården.

xx (Sidste volontør)

Vi byder vores fire fantastiske nye volontører hjertelig velkommen til Solgården.