Solgaarden.Library.Converters.Headline

Velkommen til Søren Andersen

Solgårdens bestyrelsen kan med stor glæde og begejstring præsentere Solgårdens nye forstander. 

Varmt velkommen til Søren Andersen, der begynder den 1. januar 2021.

 

Læs pressemeddelelse

Ny forstander til Solgården

Onsdag den 11. november kunne vi med stor glæde og begejstring offentliggøre Solgårdens nye forstander. Efter en grundig ansættelsesproces kan Solgårdens bestyrelse præsentere Søren Andersen som ny forstander på Solgården fra 1. januar 2021.

"I Søren Andersen har vi fundet en hjertevarm, dygtig, kompetent og tillidsskabende leder, der kommer direkte fra en lederstilling i Blå Kors. Tidligere har Søren været lærer på Sædding Efterskole i 8 år, hvorfor efterskolelivet er en stor del af hans identitet og et liv, som Søren glæder sig til igen at blive en del af", fortæller Solgårdens formand Jakob Morthorst.

Værdierne
Solgårdens kristne værdier er særdeles velkendte for Søren, da han tidligere har arbejdet i den evangeliske lutherske kirke i Peru og som ungdomssekretær for Luthersk Mission. Søren er aktiv i skolens bagland og i det frivillige arbejde både som forkynder og som teenklubleder gennem mange år. Søren har foruden sin lærerbaggrund også en uddannelse som bankmand.

Familie
Søren er 49 år, gift med Majbritt og har fire børn, hvoraf den yngste går på efterskole. Søren bor allerede i Tarm og kender Solgården rigtig godt, da tre af familiens børn har gået på netop Solgården.

Glæder sig til efterskolelivet
At bruge tid sammen med efterskoleeleverne, formidle det kristne budskab i øjenhøjde og se det enkelte menneske vokse er noget af det, som Søren brænder for.  Hertil kommer, at Søren er en passioneret sportsmand, hvor løbeture, volleyball, golf og et sundt konkurrenceelement er bærende elementer.

”Jeg ønsker at være en tilgængelig og nærværende medspiller på efterskolen, hvor jeg vil prioritere tid til samvær med eleverne både i hallen, dagligstuen, i hverdagssituationer og i samtaler”, fortæller Søren Andersen.

Stærkt ledelsesteam
Solgården får med ansættelsen af Søren et meget stærkt ledelsesteam, hvor den nuværende konstituerede forstander, Peter Jensen, efter eget ønsker vender tilbage til posten som viceforstander allerede i januar. I foråret vil Peter dog stadig have en del af de ledelsesmæssige funktioner, som han har i dag, mens det nye ledelsesteam får afstemt ansvarsområderne.

Bestyrelsen ønsker samtidig at udtrykke stor taknemlighed for baglandets medleven, tålmodighed og forbøn for Solgården.

Læs mere om hvem Søren Andersen er i vores pressemeddelse
- klik her