På Solgården lærer du meget og har det sjovt!

På Solgården vil vi give dig det bedste udgangspunkt for en faglig udvikling i de boglige fag samtidig med, at vi ønsker, at du både skal have det sjovt og udvikle dig, som den du er! På Solgården er der tid til at lære!

Faglige muligheder på Solgården

9.klasse
På Solgården bliver du dygtigere til de boglige fag. Vi har fokus på en målrettet og fokuseret undervisning, hvor du får de bedste betingelser for at få en god FP9 prøve. Lærerne er dygtige og giver dig en undervisning, der møder dig lige, hvor du er. Nogle gange niveaudeler vi fagene, og andre gange er der måske en ekstra lærer med i timerne, så du kan få hjælp, hvis du har nogle områder du finder svære og samtidig faglige udfordringer, hvis du du har lyst til at lære mere. Læs mere her

10.klasse
I 10.klasse vil vi gerne gøre dig helt klar til din ungdomsuddannelse gennem den undervisning, som du modtager. I 10.klasse er en række boglige fag valgfri, og du kan sammensætte et spændende skema, der både tager højde for ønsker om flere valgfag eller om mere boglig undervisning - du har med andre ord stor indflydelse på dit skema. Vi har forventinger til dig på og undervisningen sigter mod FP10 prøven. Det vil vi skabe de absolut bedste betingelser for! Læs mere her

Brug for lidt ekstra hjælp
På Solgården har vi hvert år et mindre antal elever, der har brug for lidt ekstra hjælp. Her vil vi gerne være behjælpelige og kan tilbyde inklusionsundervisning i de gængse boglige fag i 9. og 10.klasse. Læs mere om vores tilbud her.

Efterskole er mere end boglige fag
At gå på Solgården er en kombination af boglige fag og en masse valgfag, oplevelser og hverdage - du kan læse meget mere om alle vores valgfag på vores hjemmeside, og herunder kan du se et par film, der viser lidt om alt det andet som også sker på Solgården - her har vi tid til dig!