To nye lærere ansat fra sommeren '18

Det er med stor glæde og begejstring, at vi på Solgården kan præsentere to nye lærere fra sommeren 2018.

Kirsten Østerby fra Skjern kender til efterskolelivet og trives i den grad sammen med efterskoleelever. Kirsten har mange kompetencer og kan bl.a. undervise i engelsk, matematik, madlavning, projektklasse, biologi, kristendom og meget andet. Kirsten har i mange år været meget aktiv i bevægelsen ”Ordet og Israel” og har i flere omgange stået for rejser til Israel både med efterskoleelever og menighedsrejser. I det hele taget holder Kirsten meget af at rejse og kommer til at matche Solgårdens internationale profil på en rigtig fin måde. Kirsten er optaget af, at være noget for eleverne og glæder sig til at blive efterskolelærer igen.
Vi byder Kirsten varmt velkommen på Solgården.

Mirjam Leinum fra Skjern kender til Solgården. Hun har tidligere været elev og lærer på skolen, så det er et glædeligt gensyn med en lærer, som vi kender for rigtig meget godt. Miriam kan bl.a. undervise i tysk, kor, musik, dansk, klaver og så interesserer hun sig også for at komme til at undervise elever med særlige behov. Miriam har tidligere været missionær i Peru for LM sammen med sin mand Rolf Leinum, der også arbejder på Solgården. Vi byder Miriam velkommen tilbage til Solgården.

Vi er meget stolte og glade for vores nye ansættelser, og vi glæder os til at præsentere dem rigtig til Nye Elevers Dag den 17. marts.