Vi søger en vikar

Vi søger en lærer på 75-100% til et tidsbegrænset vikariat hurtigst muligt.
Stillingen løber frem til 30. juni 2020.

Vi har behov for at få dækket nogle af følgende fag: Dansk, engelsk, tysk, kristendom, musik (band/kor), Dansk som andetsprog, inklusionstimer, men andre fagkombinationer er også en mulighed. Hertil kommer også aften- og nattevagter på efterskolen. Undervisningen er i 9. og 10. klasse.

Efterskolen Solgården er en tydelig kristen efterskole, og det er vigtigt, at du kan stå inde for skolens kristne værdier og aktivt kan arbejde med på disse. Vi ønsker at drive en efterskole, hvor eleverne mærker og oplever et trygt, udviklende og varmt fællesskab, hvor der er tid til den enkelte elev. Læs mere om skolen på www.solgaarden.dk

Om du har mange års erfaring, er ny lærer eller måske har brug for en pause i dit studie, så er du måske den, vi kan bruge til vikariatet. 

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem FM og LC.

Har det vakt din nysgerrighed, så tøv ikke med at sende en ansøgning så hurtigt som muligt til konstitueret forstander, Peter Jensen, på pj@solgaarden.dk eller ring på 30242597 og hør mere om det spændende job og mulighederne for at skrue en god stilling sammen.