Udlandsture

Spændende udlandsture hvert år!

Hvert skoleår tager Efterskolen Solgården til udlandet mindst to gange. Det gør vi, fordi vi mener, at den internationale dimension er meget vigtig for eleverne almene dannelse.

Derfor gør vi os meget umage med at finde gode kontakter og samarbejdspartnere i udlandet.

Turene er inkluderet i skolepengene, dog er der en egenbetaling på 5.500 kr. i forbindelse med Bibellinjens tur til Israel. 

 

Udlandsture skoleåret 19/20

Bibellinjen tager til fantastiske Israel med afrejse d. 2/10 og hjemkomst 11/10.

Alle andre skal til det skønne og spændende Spanien, hvor basen bliver tæt på Barcelona. Vi skal sammen opleve den skønne by og de mange flotte seværdigheder i området omkring Barcelona. På vej til Barcelona gør vi et længere stop i Frankrig. Der er afrejse den 3/10 (kl.17) og hjemkomst den 11/10.

Skitur foråret 2020
Årets skitur går til fantastiske Skt. Johan i Østrig, og der er afrejse den 7/2 og hjemkomst den 11/2.
Bemærk at turen ligger i uge 7, som er vinterferie for mange i Danmark. 

 

Internationale projekter

I de sidste år har Solgården været en aktiv del af et internationalt udvekslingsprojekt kaldt "Erasmus", hvor mange i 9.klase har deltaget i projektet.

 For det kommende år er vi i gang med at afsøge forskellige muligheder for at tilbyde forskellige internationale aktiviteter. Det er endnu ikke besluttet hvad det bliver - men vi lovet, at det bliver spændende! 

 

Mere information om denne mulighed, og hvordan man bliver en del af projektet, vil blive givet til eleverne senere på året.

Vi glæder os til alle turene...