Velkommen

[in english please]

Velkommen til Solgården

Det er fantastisk at være ung, specielt når man har mulighed for at være sammen med andre unge og være venner med hinanden. Netop venskab og fællesskab er der rig mulighed for at opleve på Solgården.

Forvandlende fællesskab

Vi har et statement: "Forvandlende fællesskab", og det er et statement, som vi er stolte af. Det udtrykker nemlig lige det, vi gerne vil give dig mulighed for at opleve. Vi ønsker, at du bliver forvandlet gennem din efterskoletid. Det kommer til udtryk gennem hele efterskolelivet og betyder konkret at:

- Vi vil dele det kristne budskab.

- Vi vil undervise.

- Vi vil opdrage.

- Vi vil det forvandlende fællesskab.

Vi vil dele det kristne budskab
Solgården er en kristen efterskole, hvor vi ønsker, at alle elever skal blive kendt med Bibelens budskab, så de derigennem får mulighed for at lære hovedpersonen Jesus Kristus at kende.

Vi vil undervise
Her på hjemmesiden kan du se nogle af de utallige aktiviteter, der er i løbet af et skoleår. Det indebærer masser af gode oplevelser og udfordringer. Gennem den boglige undervisning og i vore mange linjer & valgfag vil vi gerne være med til at udruste dig til en fremtidig uddannelse. Vi har en målsætning om at være et skoletilbud til såvel de elever, der ligger på et meget højt fagligt niveau, som de, der måtte have brug for inklusionsundervisning.

Vi vil opdrage
Ved at give en god vejledning og opdragelse for livet tror vi, at fællesskabet og det enkelte menneske trives. Det betyder meget for den enkelte og for fællesskabet, at vi møder hinanden med respekt, omsorg og ordentlighed. Det er en gevinst for fællesskabet såvel som den enkelte elev.

Besøg os gerne
Du skal være meget velkommen til at kontakte skolen eller komme forbi på besøg. Vi viser gerne vores skole frem. For den er vi stolte af…

 

Book et besøg - klik her

 

"På Solgården oplever du det forvandlende fællesskab"