Hvem er vi

Efterskolen Solgården blev oprettet i 1978 af Luthersk Missionsforening i Danmark. Solgården er en kristen efterskole med tydelig vægt på formidling af det kristne budskab om, at Jesus er Guds søn og verdens frelser.

Solgården ligger i Tarm i Vestjylland med Skjern Å og et utrolig flot naturområde som en storslået nabo.

Faciliteterne på skolen er helt i top med flotte, nyrenoverede værelser,  300 m2 stort naturfagslokale, to idrætshaller, mødesal, hyggelig dagligstue med stort aktivitetsområde og meget mere.

Alle undervisningslokaler har nyeste it-udstyr og gode stole/borde.

Vi har desuden et stort, flot mødesalsområde, egen biograf og to flotte musiklokaler

Solgården tilbyder spændende undervisning på 9. kl. og 10. kl. niveau.

Et skoleår består af 42 uger.

Vi ønsker som skole at undervise og virke ud fra det kristne livs- og mennekesyn, hvor den anerkendende pædagogik præger forholdet mellem lærere og elever. Vi vil hinanden, og derfor er Solgården et godt og trygt sted at være elev. Skolen er åben for alle. 

Undervisningen inddrager læringsstile og har et højt fagligt niveau, fordi vi ønsker at udvikle dine kompetencer og dine evner. Vi ønsker, at du flytter dig både som menneske, fagligt og socialt. Vi tilbyder undervisning, der også er lagt særlig tilrette for elever, der har dansk som 2. sprog, og vi har også hvert år elever, der modtager inklusionundervisning eller specialundervisning.

På Solgården har eleverne en masse valgfag og kan vælge mellem hele mange forskellige linjer: Sportslinje, Motor- og tekniklinje, Kreativlinje, E-sportslinje, Musiklinje og Bibellinje (bibellinjen er dog kun for 10. kl. elever).