Kernefag - sport

KERNEFAG - SPORT
Nedenstående kernefag er fag, hvor du kommer i dybden med et fagområde.
Flere af sportsfagene kan vælges som basis og plus – som hver har to lektioner om ugen.
Nogle af fagene kører helårligt, andre halvårligt. Det kommer an på tilslutning. Læs mere i valgfagsfolderen - klik her

 

Blandet sport
Her kommer du til at dyrke mange forskellige slags sport. Det kan bl.a. være alternative sportsgrene som kørestolsrugby, flagfootball, spinning, baseball, skydning og kickboksning.
Det kan også være mere traditionelle boldspil som basketball, håndbold, hockey og beachvolley.
Du vil blive udfordret på mange forskellige måder og vil helt sikkert få sved på panden.        

 

Badminton
Vi elsker badminton på Solgården og tilbyder faget på forskellige niveauer, så der er noget for dig, uanset om du har spillet i mange år eller er ny i faget.

- Meget øvede
- Øvede
- Begyndere (Se under periodefag)


Badminton Plus+
Har du valgt ”Badminton meget øvede” eller ”Badminton øvede” kan du vælge at få to ekstra træningslektioner, hvor spillet på banen er i fokus.

 

Fodbold Basis
Faget er for dig, der er vild med udendørs fodbold og gerne vil blive bedre gennem teknik, taktik og spilforståelse. Vi deltager i forskellige fodboldturneringer.

 

Fodbold Plus+
Her får du mulighed for at få to ekstra lektioner med fodbold, hvor der bl.a. også er indendørs fodbold på skemaet og mere fokus på taktik og teknik. Undervisningen foregår ofte kønsopdelt, og du skal have fodbold basis for at få faget.

 

Volleyball Basis
Dette fag er for dig, som gerne vil udvikle dine færdigheder inden for volleyball. Vi træner grundslag, arbejder med teknik og taktik samt spiller kampe. Vi deltager i turneringer.

 

Volleyball Plus+
Her får du to ekstra lektioner i volleyball, hvor der er mere fokus på taktik og teknik. Undervisningen foregår ofte kønsopdelt, og du skal have volley basis for at få faget.