E-sports linje

E-SPORTSLINJE
Velkommen til et semi-professionelt e-sportsmiljø på Efterskolen Solgården. I dette fag kan du træne din interesse indenfor E-sport i et trygt og fællesskab på Efterskolen Solgården.

Du får træning på semi-pro niveau
Med ansættelsen af vores nye E-sports træner får du mulighed for enten at lære E-sport helt fra bunden eller videreudvikle de evner, som du allerede har.
Vores træner og underviser er semi-pro og har været træner flere forskellige steder i Danmark. Med ham i spidsten for Solgårdens nye satsning på E-sport bliver der fokus på spændende træningssessions, godt gamer-sprog og online games med andre. 

To muligheder

Mulighed 1: E-sports linje
E-sportslinjen har fokus på CS:GO og det spil bliver trænet intensivt her i op til 4 timer om ugen.

Mulighed 2: E-sports valgfag
E-sports valgfaget har fokus på LoL og er på 2-4 timer om ugen.

Turneringer og gamer events
Uanset om du vælger linjen eller valgfaget så spiller Solgårdens E-Sportshold en del kampe og turneringer mod andre efterskolehold i løbet af året. I vil blive coachet og stiller selvfølgelig op i Solgårdens sportstøj - ligesom de øvrige sportshold på skolen. Vi deltager i løbet af året i forskellige LAN-arrangementer og måske tager vi ud og ser et E-sports event live.

Udlev dine drømme i sunde rammer
Har du passion for E-sport ønsker vi at styrke og udvikle dine evner ,mens du går på efterskole. Vi ønsker at E-sport skal være lige så naturlig en del af hverdagen som fx fodbold eller volleyball. Derfor er vi seriøse og stiller også krav til dig. Det er vigtigt, at du får motion og spiser sundt og er en del af fællesskabet på efterskolen i øvrigt. E-sport skal ikke være en osteklokke – men en del af et fantastisk efterskoleår, med alt hvad det indeholder.