Solgaarden.Library.Converters.Headline

Ud i Europa på togskinner

Du kan godt begynde at glæde dig til årets rejsenyhed fra Solgården. Vi præsenterer et helt nyt og spændende koncept – hvor du med tog kommer ud og oplever mange af Europas fantastiske lande og byer med det ultra populære og trendy interrail pass i hånden.

Det bedste af det hele - du er selv med til at bestemme destinationerne og rejsens indhold.

En rejse for livet
En rejse for livet

En rejse for livet

Dit livs rejse går i tog fra Danmark og ud i Europa, sammen med rejse-erfarne lærere og dine venner.

Målet for rejsen er du med til at bestemme, og det kunne fx blive Rom Barcelona, Napoli, Madrid eller Paris.

Nattog & vilde bjergpas

Nattog & vilde bjergpas

Med et Interrail pass betyder det, at vi får en behagelig rejse med tog ned gennem Europa, hvor vi ikke er bundet af bussens sæder. Vi skal prøve at sove i nattog og opleve den fantastiske natur, når toget kører gennem dramatiske bjergpas i Sydeuropa.

 

Interrail er frihed

At rejse med tog giver masser af frihed, som vi vil udnytte til at lægge spændende stop ind på ud- og hjemrejsen. Her skal vi nemlig bruge bevægelsesfriheden med vores interrail pass, der giver adgang til et utal af destinationer og oplevelser undervejs. 

 

Kulturmøde

Kulturmøde

Undervejs på turen besøger vi skoler, møder kristne menigheder og kommer ud i storslået natur. Der bliver masser af tid til at få taget billeder, snakket engelsk og tysk med nye mennesker og finde ud af, hvad europæisk kultur er for en størrelse. Til slut bliver det hele samlet i en flot turrapport, som eleverne selv er med til at lave – et minde for livet!

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Rygsæk og lækker campingplads

At rejse med tog giver frihed, men også en høj grad af tryghed. Du prøver nemlig denne unikke rejseform sammen med lærerne og dine venner.

Vi kommer til at bo i mobilhomes på en lækker campingplads tæt på en storby og på vandrehjem eller hostels i de byer, som vi besøger undervejs. Vi laver mad sammen, spiser, hygger og har et fedt fællesskab.

Så nu mangler rygsækken bare at blive pakket!

Nye eventyr er med i skoleprisen

Nye eventyr er med i skoleprisen

Er du klar til at tage med på europæiske eventyr, så er dette tilbud for alle de elever, der ikke har valgt Solgårdens Bibellinje (de tager nemlig til Israel i samme periode). Hele interrailturen er inkluderet i skolepengene og vil foregå i perioden op mod efterårsferien.

Vil du vide mere

Vil du vide mere

Vi har samlet en række informationer om den spændende interrailrejse i en lille folder, som du kan hente her!

Hent folderen om interrailrejsen