Solgaarden.Library.Converters.Headline

Spændende udlandsture

Vi er vilde med at rejse og hvert år tager Solgården på rejser mindst to gange om året.

I efteråret er det en en fantastisk tur til Israel for Bibellinjen og for alle andre tager vi på en spændende Europatur enten med tog eller bus og måske med et interrailkort i lommen. I vinterperioden står vi på ski, hvor turen går til mageløse Østrig.

Vi rejser, fordi vi mener, at det at møde nye kulturer og opleve andre mennsker er meget vigtig for elevernes almene dannelse. 

Vi gør meget ud af at finde gode kontakter og samarbejdspartnere i udlandet, som kan give turene et ekstra pift!

Turene er inkluderet i skolepengene, dog er der en egenbetaling på 5.500 kr. i forbindelse med Bibellinjens tur til Israel. 

Israel eller interrail
Israel eller interrail

Israel eller interrail

På Solgården kan du vælge mellem to fede ture. 

Israelsturen er for dig som går i 10.kl og har valgt Bibellinjen. Her får du 10 helt unikke dage i et land, der summer af mystik, oplevelser og kultur. Det er en oplevelse for livet.

Interrailturen er en vild tur, hvor vi tager toget rundt i Europa. Du er selv med til at bestemme destinationerne og planlægge ruten. Vi kommer på besøg helt unikke steder og møder nye mennesker på din vej.

Interrailturen er inkluderet i skolepengene, mens der er en egenbetaling på turen til Israel. 

Skitur til Østrig

Skitur til Østrig

Når vinteren sætter ind tager vi på skitur til Østrig. Det er en fantastisk oplevelse at drøne ned ad bjerget for første gang. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, så vil vi gøre alt for at du får en super oplevelse med hjem fra de flotte alpetoppe. 

Erasmus udvekslingsprojekt
Erasmus udvekslingsprojekt

Erasmus udvekslingsprojekt

Efterskolen Solgården deltager ofte i forskellige Europæiske udvekslingsprojekter, hvor elever fra Solgården mødes med jævnaldrene elever fra andre europæiske landet og arbejder med forskellige temaer.

I skoleårene 2020-2023 deltager Solgården i et projekt med titlen "DIGINAME" - det handler om unge og medier. Foruden Solgården deltager elever fra Portugal, Tyrkiet, Tyskland og Sverige i projektet.

Elever i 9. og 10. kl kan ansøge om at komme med i projektet.  

Udlandturen til Spanien gav mig helt nye venskaber og et nyt forhold til lærere

Elev 2019 / 2020

Jeg havde aldrig stået på ski før og var meget spændt. Det blev den bedste oplevelse nogensinde. Jeg er klar igen

Elev 2019 / 2020