Musiske valgfag

På Solgården kan du vælge mellem mange musikvalgfag

Band 1 (Meget øvede)
Dette tilbud er for dig, som er meget øvet på dit instrument og har banderfaring. Du kommer til at fyre den af med andre på samme niveau som dig. Band 1 er samtidig skolebandet, som kommer til at akkompagnere storekor - både på og udenfor skolen.

Band 2 (Øvede)
Dette tilbud er til dig, som er øvet på et instrument eller med din stemme. Du har lyst til at spille sammen med andre og blive bedre til at spille eller synge. Band 2 medvirker bl.a. ved musikcafeer eller andre musikarrangementer på skolen.

Band 3 (Begynder niveau)
Dette tilbud er til dig, som lige er begyndt at spille på et instrument eller synge - og til dig, som gerne vil lære at spille. Du får tip til forskellige instrumenter i samspil med andre.

Kor
Kom og vær med i et dejligt fællesskab i storekor. Her er plads til dig, som har sunget i kor før og til dig, der bare har lyst til at synge. Vi synger rock, pop og gospel. Vi synger ved forskellige arrangementer på og uden for skolen.

Lillekor
Har du valgt ”kor”, kan du komme til en lille optagelsesprøve og blive en del af lillekoret. Lillekor er for dig, der kan lide at synge, har en god stemme og synes, det er udfordrende at synge kendte sange og lære nye sange. Lillekoret er flere gange ude i kirker og missionshuse for at optræde med deres repertoire.