Velkommen til 23/24

Velkommen til 23/24

Herunder vælger du dine linjer/ rejser for det kommende år. Du vil også blive spurgt til en samtale, hvis du har særlige behov i forhold til kommende skoleår. 

Nye elevers dag

Vi glæder os til at se jer alle til Nye elevers dag, som er lørdag den 25/3 fra kl. 10.30-15.30

Programmet for dagen:

Kl. 10.30 - Velkomst, fællessang & brunch                

Kl. 11.30 - Samling med informationer om det kommende skoleår.

Kl. 13.00 - Eleverne laver aktiviteter sammen.
              - Oplæg for forældre: Giv slip!
              - Andagt & Afrunding

Kl. 14.00 - Kaffe & individuel samtale med en medarbejder (medbring samtaleark)

Velkommen til spørgeskema om skoleåret 23/24

I dette skema har vi brug for, at du vælger hvilken linje/ ture som du ønsker i dit kommende skoleår. Desuden har vi brug for, at du giver information om, I har brug for en samtale, hvis eleven har særlige behov.

Valg af din linje / rejse

Her skal du træffe et valg - vælger du Bibellinjen, så går dine to rejser til Israel og på ski. Vælger du Explore, så går dine to rejse til Cambodia og til Rom. Vælger du ikke en linje, så går dine to rejser til Rom og på ski.

Vælger du Bibellinje eller Explore, så vil du modtage opkrævning af første rate af egenbetalingen i slutningen af december.
I forbindelse med bestilling af billetterne til Cambodia og Israel har vi brug for dit pas. Du er velkommen til at uploade en kopi/ billede af dit pas her. Du må også gerne sende det med post til Solgården. Vi skal have det hurtigst muligt
Her kan du skrive, hvis du har noget på hjerte omkring linjer og rejser

Elever med særlige behov

For at have de bedste betingelser for at kunne tilrettelægge undervisningen bedst muligt, så vil vi gerne have en samtale med familier, der har elever med særlige behov.

Har I brug for en samtale, så er I velkomne til i korte træk at beskrive de særlige behov, som eleven her. I kan også vælge at vedhæfte en kort beskrivelse i næste felt. Det er absolut frivilligt om I ønsker at sende noget på forhånd ellers tager vi det bare ved samtalen. Oplysningerne vil blive behandlet fortroligt.
Her kan I uploade en fil til os

Vi vil kontakte jer

Har I et barn med særlige behov, så vil vi kontakte jer med forslag til tidspunkter for en samtale, hvor vi får afklaret, hvilke tilbud vi som skole kan tilbyde jer.

Mange tak for jeres besvarelse

Når du trykker på "Submit" nederst på siden er spørgeskemaet afsluttet - tak for jeres besvarelse.