Bibellinjen

Bibellinjen

Her får du en helt unik mulighed for at komme i dybden med Bibelens fantastiske univers. Der er fokus på Bibelske beretninger, discipelskab, det kristne børne- og juniorarbejde. Normalt rejser vi til Israel, men grundet situationen i landet - får du en en fantastisk tur til Tyrkiet i skoleåret 24/25.

Biblen i øjenhøjde

Biblen i øjenhøjde

På Solgården kan du vælge Bibellinjen, hvis du er elev i 10. klasse.
Bibellinjen er for dig, som gerne vil fordybe dig i Biblen og Biblens hovedperson, Jesus Kristus.

Andagt og diakoni
Andagt og diakoni

Andagt og diakoni

På Bibellinjen lærer du, hvordan man forbereder og holder en andagt, og du får lov til at prøve at holde en klubaften i en kristen børne- eller juniorklub. I løbet af året kommer vi også omkring trosforsvar, diakoni og meget mere!

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Den kristne tro

På Bibellinjen fylder undervisning i Biblens bøger meget, og du vil derigennem få et større kendskab til den kristne tro. 

Bibellinjen er på 4 timer om ugen.

Jeg er taknemmelig for vores bibelgrupper, fordi der er mulighed for at tage det med ro og åbne sig op og snakke om Bibel, tro og meget andet godt

Frederik Jakobsen, elev
Solgaarden.Library.Converters.Headline

Spændende stortur

Normalt rejser vi til Israel på storturen med Bibellinjen. Grundet den aktuelle situation i Israel vil turen i skoleåret 24/25 gå til Tyrkiet, hvor vi vil rejse i fodsporene af apostlen Paulus. Vi vil møde spændende mennesker, opleve gæstfrihed fra det kristne mindretal og ikke mindst komme ud i en storslået natur. Glæd dig til en unik og spændende rejse. 

Udover studieturen til Tyrkiet deltager du også på årets fælles skitur. 

Vi gør opmærksom på, at der er en egenbetaling på kr. 5.000 for storturen til Tyrkeit.

Bøgernes bog

Bibellinjen er en helt særlig linje, der er lidt udover det sædvanlig. Her sættes Bibelen i fokus, og du får viden og indsigt for livet.

Det er spændende at få lov til at fordybe sig i Bibelen. Der sker noget helt særligt, når der er tid til at lade beretningerne trænge ind og tale til dig. 

Bibellinjen har gjort mig rigtig glad for Bibelen og givet mig et bedre indblik i den kristne tro