Bibellinjen

Her får du en helt unik mulighed for at komme i dybden med Bibelens fantastiske univers. Her er der fokus på Bibelske beretninger, discipelskab, det kristne børne- og juniorarbejde, og så kommer du ikke mindst på en unik rejse til Israel.

Biblen i øjenhøjde

Biblen i øjenhøjde

På Solgården kan du vælge Bibellinjen, hvis du er elev i 10. klasse.
Bibellinjen er for dig, som gerne vil fordybe dig i Biblen og Biblens hovedperson, Jesus Kristus.

Andagt og diakoni
Andagt og diakoni

Andagt og diakoni

På Bibellinjen lærer du, hvordan man forbereder og holder en andagt, og du får lov til at prøve at holde en klubaften i en kristen børne- eller juniorklub. I løbet af året kommer vi også omkring trosforsvar, diakoni og meget mere!

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Den kristne tro

På Bibellinjen fylder undervisning i Biblens bøger meget, og du vil derigennem få et større kendskab til den kristne tro. 

Bibellinjen er på 4 timer om ugen.

Jeg er taknemmelig for vores bibelgrupper, fordi der er mulighed for at tage det med ro og åbne sig op og snakke om Bibel, tro og meget andet godt

Frederik Jakobsen, elev
Solgaarden.Library.Converters.Headline

Stortur til Israel

Som en helt speciel oplevelse går storturen for Bibellinjen til Israel. Det er en rejse til det land, hvor beretningerne fra Bibelen udspillede sig. En virkelig stor oplevelse, som med garanti vil blive et af højdepunkterne fra dit efterskoleophold på Solgården.

Vi gør opmærksom på, at der er en egenbetaling på kr. 6.900 for storturen til Israel.

Bøgernes bog

Bibellinjen er en helt særlig linje, der er lidt udover det sædvanlig. Her sættes Bibelen i fokus, og du får viden og indsigt for livet.

Det er spændende at få lov til at fordybe sig i Bibelen. Der sker noget helt særligt, når der er tid til at lade beretningerne trænge ind og tale til dig. 

En helt unik tur til Israel - det var intet mindre end fantastisk