Solgaarden.Library.Converters.Headline

Kristen skole

På Efterskolen Solgården er der mange ting, vi er stolte af. Vi har en flot skole, god undervisning og elever, der trives.

Men der er en ting, vi er mere end stolte af - vi er nemlig en skole, hvor troen på Jesus er det helt centrale. Vi tager Bibelens budskaber seriøst og tror på, at Bibelen er Guds ord til mennesket. Her er der tid til tro!

Alle er velkomne!

Alle er velkomne!

At Solgården er en kristen efterskole betyder ikke, at du skal være eller blive kristen for at kunne gå her.

Alle er velkomne, og der er fuld respekt for dig som menneske. Det er faktisk et af Bibelens allerstærkeste budskaber; at der er respekt for det enkelte menneske.

Konkret betyder det, at mobning, diskrimination og dårligt sprog ikke er velkomment.

Noget af det, jeg synes er fedest på Solgården, er helt klart, at vi har andagt hver morgen og aften. Jeg synes, det er mega fedt, at vi starter og slutter dagen med at høre noget fra Bibelen.

Martha Sørensen, elev
Jesus i hverdagen
Jesus i hverdagen

Jesus i hverdagen

At troen på Jesus får lov til at fylde i skolens hverdag betyder helt konkret, at vi hver morgen begynder med en morgensamling, hvor der læses fra Bibelen. Faktisk slutter hver dag også af med sang, bøn og andagt. Derudover er der kristendomstimer, fællestimer og andre arrangementer, der har med kristendommen at gøre.

I fritiden arrangerer en hel del af vore elever på frivillig basis forskellige kristne aktiviteter som fx lovsangsaftner, bibelstudiegrupper og bedemøder.

Luthersk Mission
Solgården er oprettet af og tilknyttet Luthersk Mission. Du kan læse mere om skolens formål og værdigrundlag her.


Følg dagligdagen på Solgården