To linjer
To linjer

To linjer

På Solgården har vi to linjer med hver sin rejsedestinationer.

Du kan vælge mellem Bibellinje og Explore - men du kan også vælge slet ikke at have en linje.

Dine studierejser hænger sammen med dit valg af linje.

Bibellinjen

Bibellinjen

Bibellinjen
Du får fire timer om ugen, hvor fokus er på den kristne tro, andagtslærer, Bibelundervisning og fokus på Israel. Studieturen går til Israel. Der er en egenbetaling på 6.500 kr. for rejsen. Bibellinjen kan kun vælges af elever i 10.klasse.

Udover rejsen til Israel er du også med på årets skitur, men ikke Europaturen, da turen til Israel ligger samtidig med den. 

Explore

Explore

Explore
På Explore har du to timer om ugen, hvor fokus er på kulturmødet, FN's verdensmål, demokrati, kristen mission, gøre en forskel og at blive klar til en unik studierejse til Asien. I skoleåret 2023/24 går rejsen til Cambodia. Explore kan vælges af elever i både 9. og 10. klasse. Der er en egenbetaling på 6.500 kr for rejsen.

Udover rejsen til Cambodia er du også med på Europaturen - men ikke skituren, da rejsen til Cambodia ligger samtidig med den. 

Linje fri - ingen linje

Linje fri - ingen linje

Det er helt frivilligt om man ønsker at have en linje! 

Hvis man ikke vælger en linje får du en spændende efterårsrejse, som går til fantastiske Rom, hvor Colosseum, pizza og badning i Middelhavet er en del af programmet. Ved vintertid tager du på skitur til smukke Østrig.