Solgaarden.Library.Converters.Headline

Bliv en del af Solgården

Vi ønsker at byde dig varmt velkommen til Solgården. Måske kender du allerede skolen, måske er det helt nyt for dig?

Har du aldrig været på Solgården før - så kunne det være en rigtig god ide at booke en rundvisning og en samtale, så du kan blive klædt godt på til at finde ud af, om Solgården er noget for dig!

 

Book et besøg

På Solgården har vi tid til dig

På Efterskolen Solgården ønsker vi, at der er tid til dig og til at få snakket om dit efterskolevalg. 

På Solgården er der tid til sjov, fest og farver - men også til at dykke ned i spændende valgfag og boglige fag. Vi tager på spændende rejser og møder spændende mennesker. Solgården er også en kristen efterskole, hvor der er trygt og godt at være en del af fællesskabet. 

Tid til et vigtigt valg
Vi vil så gerne fortælle dig om det hele. Derfor skal der også være god tid til at tage en rigtig vigtig beslutning om dit efterskoleår - så du er meget velkommen til at besøg os og se det med egne øjne. 

Nye elevers dag 
I løbet af foråret holder vi "Nye elevers dag", hvor alle der er tilmeldt Solgården inviteres til en informationsdag og personlig samtale. Her er en rigtig god mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Tilmeld dig til dit livs år

Måske er du allerede helt klar til at blive elev - så er det bare med at få lavet en tilmelding - det er gratis, nemt og tager kun to minutter

Tilmelding

Følg dagligdagen på Solgården