Solgaarden.Library.Converters.Headline

Kristen skole

På Efterskolen Solgården er der mange ting, vi er stolte af. Vi har en flot skole, god undervisning og elever, der trives.

Men der er en ting, vi er mere end stolte af - vi er nemlig en skole, hvor troen på Jesus er det helt centrale. Vi tager Bibelens budskaber seriøst og tror på, at Bibelen er Guds ord til mennesket. Her er der tid til tro!

Læs mere i vores folder
Alle er velkomne!

Alle er velkomne!

At Solgården er en kristen efterskole betyder ikke, at du skal være eller blive kristen for at kunne gå her. Alle er velkomne, og der er fuld respekt for dig som menneske. Det er faktisk et af Bibelens allerstærkeste budskaber; at der er respekt for det enkelte menneske. 

Jesus i hverdagen
Jesus i hverdagen

Jesus i hverdagen

At troen på Jesus får lov til at fylde i skolens hverdag betyder helt konkret, at vi hver morgen begynder med en morgensamling, hvor der læses fra Bibelen. Faktisk slutter hver dag også af med sang, bøn og andagt. Derudover er der kristendomstimer, fællestimer og andre arrangementer, der har med kristendommen at gøre.

I fritiden arrangerer en hel del af vore elever på frivillig basis forskellige kristne aktiviteter som fx lovsangsaftner, bibelstudiegrupper og bedemøder.

Solgården er i 1978 oprettet af og tilknyttet Luthersk Mission. 

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Stærke værdier

På Solgården er vores værdigrundlag et stærkt fundament under skolens pædagogiske virke.

For dig som elev betyder det blandt andet, at mobning, diskrimination og dårligt sprog ikke er velkomment.

Værdigrundlaget