Solgaarden.Library.Converters.Headline

Spændende udlandsture

Vi er vilde med at rejse og hvert år tager Solgården til udlandet mindst to gange.
Vi rejser, fordi vi mener, at det er vigtigt for elevernes almene dannelse at opleve nye kulturer og møde andre mennsker.

Vi gør meget ud af at finde gode kontakter og samarbejdspartnere i udlandet, som kan give turene et ekstra pift!

Turene er inkluderet i skolepengene, dog er der en egenbetaling på 5.500 kr. i forbindelse med Bibellinjens tur til Israel. 

Læs om Israelsturen
Israel eller Europa
Israel eller Europa

Israel eller Europa

På Solgården kan du vælge mellem to fede ture. 

Israelsturen er for dig som går i 10. klasse og har valgt Bibellinjen. Her får du 10 unikke dage i et land, der summer af mystik, oplevelser og kultur.


Europaturen er en vild tur, hvor vi tager bus eller tog rundt i Europa. Vi håber, at Covid-19 situationen tillader en spændende interrailrejse, hvor du selv med til at bestemme destinationerne og planlægge ruten. Uanset kommer du på besøg helt unikke steder og møder nye mennesker på vores vej.

Læs om interrailturen
Skitur til Østrig

Skitur til Østrig

Når vinteren sætter ind, tager vi på skitur til Østrig. Det er en fantastisk oplevelse at drøne ned ad bjerget for første gang. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, vil vi gøre alt for, at du får en god oplevelse med hjem fra de flotte alpetoppe. 

Læs mere

Rejserne med Solgården gør noget helt unikt for fællesskabet - og man får et tæt forhold til lærerne

Elev
Erasmus+
Erasmus+

Erasmus+

Solgården deltager ofte i forskellige europæiske udvekslingsprojekter, hvor elever fra Solgården mødes med jævnaldrene elever fra andre europæiske lande og arbejder med forskellige temaer.

I skoleårene 2020-2022 deltager Solgården i et projekt med titlen "DIGINAME". Det handler om unge og medier. Foruden Solgården deltager elever fra Portugal, Tyrkiet, Tyskland og Sverige i projektet. 

Læs mere

Jeg var med i Israel og det var en oplevelse for livet, der bare gjorde noget helt særligt for mig og mit forhold til alle de andre

Elev