ÅRETS KREA-LEJR

Glæd dig til en rigtig hyggelig og kreativ lejr, hvor du kan bruge masser af tid på at arbejde med spændende materialer. 

Vi gør opmærksom på, at alle pladser til krea-lejren er blevet besat og evt. nye interesserede vil kunne komme på venteliste. Der er dog stadig plads på sportslejren. 

Læs mere - klik her

Glæd dig til en lejr, hvor du kan opleve efterskolelivet

Solgaarden.Library.Converters.Headline

Årets krea-lejr

Er du vild med alt, hvad der er er kreativt, så glæd dig til en spændende lejr, målrettet dig, som går i 6.-8. klasse.

Lejren finder sted på Efterskolen Solgården og ligger i Kristi- Himmelfartsferien fra 9.-12. maj 2024.

På krea-lejren, så kan du glæde dig til at arbejde med mange forskellige kreative projekter som bl.a. perler, glas, smykker og mange andre materialer. Der bliver også tid til at bage kager, lave lækker mad og i det hele taget bare være kreativ.

Lejren ligger samtidig med vores sportslejr og der vil være en række fælles aktiviteter på tværs af de to lejre som fx Bibeldryp og aftenaktiviteter.

Tilmelding åbner: 20/1 kl. 12.00 på denne side.

Læs mere

MERE TIL SPORT?

For dem der ikke er til det kreative er der mulighed for at vælge sports-lejren, der ligger samtidig med Krea-lejren. Det betyder, at der for de som vælger sports-lejr vil være fede sports-aktiviteter i stedet for det kreative.

Læs mere om krea-lejren - klik her

Læs mere om sportslejren - klik her

Glæd dig til en lejr for dig som er kreativ

Deltager-oplysninger

Tilmelding til årets sportslejr og krealejr på Efterskolen Solgården

Lejrens tidspunkt: Himmelfartsferien fra 9/5-12/5 2024. Prisen er 500 kr. som betales via MobilePay. Betalingen skal ske senest 7 dage efter tilmeldingen - information herom bliver fremsendt pr. mail

Vejnavn og nr.
Her vælger du dit ønske til det, som skal fylde mest på lejren for dig
Forældre/kontaktoplysninger
Skriv kun en e-mailadresse
Øvrige spørgsmål
Er der noget særligt som I har på hjerte, som vi skal være opmærksomme på i forbindelse med deltageren fx medicin, kost eller andet. Her kan også anføres, hvis man har særlige ønsker til, hvem man gerne vil bo på værelse med

Hvad sker der nu?

Når du har udfyldt tilmeldingen vil du modtage en autogeneret mail om, at vi har modtaget din tilmelding til lejren i Kristi Himmelfart. Herefter vil du i løbet af 1-2 dage modtage en bekræftelse på mail om, at du har fået en plads på lejren sammen med information om betaling.