Solgaarden.Library.Converters.Headline

Byd velkommen til de nye volontører

Der er med stor glæde, at vi kan præsentere Bolette Leergaard, Carl Gustav Olsen og Josias Vævest Hansen som nye volontører for skoleåret 24/25. 

Hvem er de?

Fælles for alle tre volontører er, at de er tidligere elever på Solgården, at de glæder sig til at dele Jesus, tro og liv og brænder for at være noget helt særligt for næste års elever.

Herunder en kort præsentation af de tre volontører:

  • Carl Gustav Olsen bor i Nordsjælland interesserer sig for musik og sport. Han spiller trommer, elsker lovsang og så dyrker han volleyball og badminton. Carl Gustav har været en del af lederteamet på de sidste års sportslejre på Solgården og afslutter til sommer gymnasiet.
  • Bolette Leergaard kommer fra Ringkøbing, hvor hun fik studenterhuen fra KG sidste sommer. Lige nu arbejder hun på et kristent ski- og hotelresort i Norge. Bolette elsker at være ude i naturen og at være social med andre mennesker. Hun begejstres for brætspil, lovsang, volley og at lave lækker mad.

  • Josias Vævest Hansen bor på Bornholm, hvor han i øjeblikket går på STX på Campus Bornholm. I sin fritid står der bl.a. LMU og tid med vennerne på programmet. Josias elsker også at dyrke sport, hvor fodbold og volleyball er hovedinteresserne, men der bliver også tid til at spille trompet i et lille orkester.

Vi glæder os i den grad til at byde jer varmt velkommen til Solgården – så hip – hip – hurra og stort tillykke til de kommende elever på Solgården og til de tre nye volontører!

5