Solgaarden.Library.Converters.Headline

Volontører til 23/24

Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere Rebekka, Christoffer & Theiss, der alle tre skal være volontører for næste års elever. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Solgården. 

Byd velkommen til

Christoffer Feldbech Nissen, tidligere Solgården elev, går aktuelt i 3.g på Hovedstadens Kristne Gymnasium, er aktiv i LMU og har arbejdet på McDonalds. Han elsker volleyball, padel og i det hele taget masser af sport. Christoffer har være medhjælper på Solgårdens konfirmandkursus og nu glæder han sig til at blive en del af volontør-teamet.

 

Theiss Hjort Pedersen, går aktuelt på Luthersk Missions Højskole efter 3 år på HHX. Han er en dedikeret fodboldspiller, engageret i LMU, spiller Counter-Strike og fotograferer. Han elsker lejrlivet og ser frem til at blive volontør på Solgården.

 

Rebekka Haakonsdatter Overgaard, tidligere Solgården elev, har gået på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing og er lige nu volontør for LM i Cambodia, hvor eleverne på Solgårdens Explore-linje havde fornøjelsen af at møde hende. Rebekka er en social person, der spiller klaver, elsker musik og at sætte gang i masser af gode aktiviteter med eleverne.

 

Vi glæder os i den grad til at byde jer alle tre varmt velkommen på Solgården, når skoleåret 23/24 begynder til august.

Mit Projekt 1