Solgaarden.Library.Converters.Headline

Kreative helårsvalgfag

Nedenstående helårsvalgfag er fag, hvor du kommer i dybden med forskellige kreative områder i inspirerende omgivelser.

Kreativt værksted

Kreativt værksted

Her er der både tid og plads til at lære nye teknikker, inspirere hinanden og arbejde med egne ideer. Vi har et dejligt værksted, hvor vi har gode muligheder for at eksperimentere og tænke kreative tanker i en hyggelig atmosfære. Vi arbejder med mange forskellige emner, bl.a. strik og hækling, mosaikker, ikoner, brugskunst, æsker, og hvad vi lige har lyst til. Du kan vælge at få faget i 2 lektioner om ugen. 

Keramik
Keramik

Keramik

Tidens hotteste trends bliver til virkelighed, når vi arbejder med ler og glassur. Her kan der let gå mange timer med at fremstille dekorative produktioner. 

Glaskunst

Glaskunst

Vi skærer i glas og brænder det derefter i keramikovnen. Du kan lave vinduesophæng, fade, fyrfadsstager, glasfigurer og meget andet.
Alle kan være med, hvis bare du har lyst til at eksperimentere.

Jeg kan godt lide det kreative fordi, det er hyggeligt, og man har lov til at lave, hvad man vil

Karoline Hoelgaard, elev
Smykker

Smykker

Faget giver dig mulighed for at fremstille smykker i forskellige materialer.
Du kan lave ringe, kæder, armbånd, øreringe og wiresmykker, og alt efter lyst og behov kan du lave lette, enkle ting eller mere fantasifulde smykker.
Der vil evt. blive tale om egenbetaling ved storproduktion.

Syning

Syning

Vi syr på maskine og i hånden. Du kan sy lige, hvad du har lyst til - også gerne omsyning af genbrugstøj. Vi bruger færdige mønstre og laver dem lidt om, så ideen bliver efter din smag. Prøv at sy flotte perler/brodere mønstre eller lave metaltryk på dine ting.