Solgaarden.Library.Converters.Headline

Helårsvalgfag i sport

Nedenstående helårsvalgfag er fag, hvor du kommer i dybden med et fagområde.
Flere af sportsfagene kan vælges som basis og plus – som hver har to lektioner om ugen. Med andre ord - du kan få op til 4 timer om ugen af både fodbold, volleyball og badminton!

Jeg er rigtig glad for at kunne gå ned i hallen og hygge med fodbold og volley.

Emilia Høy, elev
Fodbold

Fodbold

Fodbold Basis
Faget er for dig, der er vild med udendørs fodbold og gerne vil blive bedre gennem teknik, taktik og spilforståelse. Vi deltager i forskellige fodboldturneringer.

Fodbold Plus+
Her får du mulighed for at få to ekstra lektioner med fodbold, hvor der bl.a. også er indendørs fodbold på skemaet og mere fokus på taktik og teknik. Undervisningen foregår ofte kønsopdelt, og du skal have fodbold basis for at få faget.

Kunstgræsbane til Solgården

Kunstgræsbane til Solgården

På Solgården tager vi sporten seriøst og derfor bygger vi nu en lækker 11-mandsfodboldbane, som snart står klar. Sammen med banen laver vi en padeltennisbane og nye beachvolleybaner. Glæd dig

Læs mere
Solgaarden.Library.Converters.Headline

Volleyball

Volleyball Basis
Dette fag er for dig, som gerne vil udvikle dine færdigheder inden for volleyball. Vi træner grundslag, arbejder med teknik og taktik samt spiller kampe. I løbet af året deltager vi i flere turneringer.

Volleyball Plus+
Her får du to ekstra lektioner i volleyball, hvor der er mere fokus på taktik og teknik. Undervisningen foregår ofte kønsopdelt, og du skal have volley basis for at få faget.

Badminton

Badminton

Vi elsker badminton på Solgården og tilbyder faget på forskellige niveauer, så der er noget for dig, uanset om du har spillet i mange år eller er ny i faget. Du kan vælge meget meget øvet, øvet eller begynder (periodefag)

Badminton Plus+
Har du valgt "meget øvet” eller ”øvet” kan du vælge at få to ekstra træningslektioner, hvor spillet på banen er i fokus.

Blandet sport

Blandet sport

Her kommer du til at dyrke mange forskellige sportsgrene. Det kan fx være kørestolsrugby, flagfootball, spinning, baseball eller mere traditionelle boldspil som basketball, håndbold, hockey og beachvolley.