Det bedste år

På Solgården ønsker vi, at du skal have et fantastisk år fuld af oplevelser.

Vi ønsker, at du både skal have det sjovt og udvikle dig, som den du er og samtidig give dig det bedste udgangspunkt i de boglige fag. På Solgården er der tid til dig!

Velkommen
Dit nye hjem

Dit nye hjem

Solgården er mere end en skole. Det er også et hjem for dig og dine venner i et eller to år. Et sted, hvor du trives, hygger dig og har pligter. Vores efterskole har en overskuelig størrelse med et trygt og unikt fællesskab.

Bliv elev
Din nye hverdag
Din nye hverdag

Din nye hverdag

På Solgården får du en ny hverdag i faste rammer. Dagen veksler mellem morgenandagt, spisefællesskab, faglig undervisning, spændende valgfag, sport i hallen og hygge i dagligstuen.

Oplevelser
Oplevelser

Oplevelser

At være elev på Solgården er noget helt særligt. Du får en masse spændende oplevelser og venner for livet. Ikke to år er ens og hvert år bringer unikke oplevelser og aktiviteter.

Oplevelser
Sport der rykker

Sport der rykker

Vi har stort fokus på fodbold, volleyball og badminton med dygtige trænere, to haller og optimale træningsfaciliteter. Vil du noget med sport, er valget enkelt!

Jeg nyder de lange, hyggelige samtaler, man kan have over en god kop kaffe på Solgården.

Miriam Morthorst-Jensen, elev
Solgaarden.Library.Converters.Headline

Musiklivet leves

På Solgården kan du dyrke din musikalitet sammen med alle dine venner. Vi har to flotte musiklokaler med masser af instrumenter og et lydstudie, hvor du kan lege med rytmer, lyd og musik.

Her er musik en stor del af hverdagen, hvor sang, lovsang og musik knytter os sammen.

Musik
Vi har tid til dig
Vi har tid til dig

Vi har tid til dig

Kom og besøg os! Mærk pulsen på vores efterskole. Vi glæder os til at vise dig det hele, så book gerne en rundvisning for dig og dine forældre.

Besøg Solgården