Solgaarden.Library.Converters.Headline

Periodefag i musik

Nedenstående valgfag bliver gennemført i løbet af skoleåret alt efter tilslutning. Fagene kører i kortere perioder, så du kan prøve flere valgfag gennem dit år på Solgården.

Læs mere i valgfagsfolderen.

Band 3

Band 3

Dette tilbud er til dig, som lige er begyndt at spille på et instrument eller synge. Du vil blive undervist i forskellige instrumenter i samspil med andre.

Lillekor

Lillekor

Her er et kortilbud til dig, som brænder for sang og ønsker at bruge din stemme aktivt. Her kommer du til at optræde og synge for andre.

Jazz, improvisation, sangskrivning

Jazz, improvisation, sangskrivning

Vi skal eksperimentere, spille på øret og lære teori om akkorder og skalaer. Målet er, at du bliver god til at finde på melodier, sætte akkorder sammen og spille soloer. Du behøver ikke være verdensmester på dit instrument, men du skal have lyst til at lære nyt og prøve det, du lærer, af sammen med andre.

Instrumentlære

Instrumentlære

Nogle år har vi kunnet tilbyde instrumentundervisning i fx klaver, guitar, bas eller trommer. Det afhænger af, hvilke undervisere vi har på skolen, og hvordan deres skema ser ud. Derfor kan du godt ønske fx klaverundervisning, men vi kan ikke love, at det bliver oprettet.

Hvis instrument-undervisningen bliver oprettet, er der en egenbetaling på 100 kr. pr. gang.


Følg dagligdagen på Solgården