Solgaarden.Library.Converters.Headline

Erasmusprojekt - et unikt koncept

Efterskolen Solgården deltager ofte i forskellige Europæiske udvekslingsprojekter, hvor elever fra Solgården mødes med jævnaldrene elever fra andre europæiske landet og arbejder med forskellige temaer.

Solgården er blevet EU-godkendt til et nyt spændende projekt over de næste to skoleår. Det er et helt unikt koncept, som Solgården bliver en del af. 

"Diginame" - Et projekt for unge i Europa

"Diginame" - Et projekt for unge i Europa

I skoleårene 2020-2022 deltager Solgården i det EU-godkendt Erasmusprojekt med titlen "DIGINAME" - det handler om unge og medier.

I løbet af projektet kommer elever fra Solgården til at møde elever fra Portugal, Tyrkiet, Tyskland og Sverige.

Konceptet er, at elever fra landene mødes og arbejder med et tema. Samtidig oplever man kulturen, bor privat og få nye venner!

Projektet egne hjemmeside findes via nedenstående link.

Erasmusprojektet
Gode erfaringer

Gode erfaringer

På Solgården har vi flere gange været med i forskellige former for Erasmusprojekter og vi har udelukkende gode erfaringer.

Eleverne får oplevelser for livet, når man i en uge flytter ind hos en familie i et fremmed land. Der er altid lærer fra Solgården med på turen, så det er trygt.

Vi er stolte af muligheden for igen, at være en del af et Erasmus projektet og glæder os til at åbne Europa op sammen eleverne.

Gratis oplevelse

Gratis oplevelse

Projektet er blevet til gennem en længere ansøgning til EU og projektet er delvist finianseret af EU-midler.

Det betyder, at denne unikke oplevelse er gratis for de elever, der deltager i projektet. Det er en del af skolepengene. 

 

Læs mere om Erasmusprojektet

"For mig var det en vild god oplevelse at bo hos en portugisk familie - projektet var med til at styrke mit engelske sprog"

Solgårdens Erasmusprojekt er støttet af EU-midler

Logo Eu RX