Solgaarden.Library.Converters.Headline

Blandede periodefag

Nedenstående valgfag bliver gennemført i løbet af skoleåret alt efter tilslutning. Fagene kører i kortere perioder, så du kan prøve flere valgfag gennem dit år på Solgården.

Masser af valgfag

...og der er noget for enhver! Her er en liste over en masse forskellige periodefag, du har mulighed for at vælge.

Friluftsliv - mad over bål
Vi nyder hyggen omkring et bål på mange forskellige måder - lige fra snobrød, trangiahygge og fisk vi selv fanger.  Andre gange bliver det   bålpandekager, 3-retters snobrød og indbagt pizza. For dig, der elsker hygge og som gerne vil have frisk luft et par timer om ugen.

Friluftliv - action
Vi tager ud i skoven og laver sjove ting. Vi kan tager på vandet med kano eller måske giver vi den gas på mountainbikes. Her får du naturoplevelser og sved på panden. 

Filmcafé
I skolens biograf ser vi spændende film og arbejder med dem. 

Video til web
Vi bruger skolens udstyr til at lave små filmklip til Youtube. Du lærer om at optage, filme, redigere og tage billeder med kamera. 

kagebagning
Chokolade, fondant og flødeskum. Er du opslugt af Mette Blomsterberg og skønne kager, så er faget her for dig. Vi laver smukke lagkager og skønne kager. 

Madlavning for madelskere
Vi laver forskellige spændende madretter, der udfordrer dine smagsløg. Vi har også fokus på anretning og præsentation. 

Madlavning - verdensmad
Vi laver mad fra forskellige steder i verden – fra Thailand til Mexico og Indien. Her bliver der smæk på krydderierne og afprøvet forskellige tilberednings-teknikker.

So-Me
Et hyggeligt fag, hvor vi arbejder med Instagram, twitter, snapchat. Vi producerer selv indhold og bestyrer skolens profil med jævne mellemrum. 

Spansk for begyndere
Har du lyst til at snuse til et nyt fremmedsprog, så tilbyder vi en grundlæggende indføring i det spanske sprog. Der er ikke mulighed for at gå til prøve – faget er en introduktion til det spanske sprog for dig, som har lyst til at afprøve dine evner indenfor et nyt sprog.

Lektiehjælp (1 time om ugen)
Har du brug for ekstra hjælp med dine lektier, tilbyder vi et fag, hvor fokus er, at du får hjælp med dine afleveringer.